Vognmand Sv. E. Brogaard A/S

Distribution

Vi behandler alle vores kundens gods, som var det vores eget og vores setup sikrer, at kunden hele tiden ved, hvor varerne befinder sig. Det giver overblik og tryghed

PÅ VEJ FOR DIG SIDEN ÅR 1924

Er du på udkig efter et vognmands- eller et transportfirma? Hos os tilbyder vi al slags kørsel. Vores transportvirksomhed hjælper mange kunder i hele Danmark. Vores transportfirma har snart 100 års erfaring med transportservice. Du får derfor et speditionsfirma, der kan klare alle typer opgaver. I vores transportvirksomhed beskæftiger vi os især med køle- og frysetransport og anden transport og distribution. Når du vælger os, får du en vognmand, der har erfaring med dagligvare- og fødevarebranchen.

Bokstrailer

Vore chaufførene håndtere leveringerne professionelt, til rette tid og levere både til de store supermarkeder og den lille købmand på landet.

Express kørsel i hele Danmark og udland.
Vognmand Brogaard lastbiler og anhængere

Presenning trailer

Ved fødevarer, har vi naturligvis mulighed for at levere med både køletransport og/eller frysetransport.

Hvad er Distributionskørsel

Distributionskørsel kan omfatte mange forskellige typer af leverancer, fra dagligvarer og medicin til elektronik og møbler. Det kan også omfatte postdistribution eller levering af pakker fra online bestillinger. Distributionskørsel kræver ofte en god planlægning og organisering for at sikre at leverancerne når frem til tiden, og ofte kræver det at chaufføren eller kureren har en god kendskab til den lokale område for at kunne finde de forskellige adresser hurtigt og effektivt. Det kan også kræve kommunikation med kunderne for at sikre at leverancerne er klar til at blive afhentet eller leveret til den rette tid. Det kan også kræve at man kan håndtere forskellige former for papirarbejde og dokumentation, og kræve at man kan håndtere elektroniske systemer for at planlægge og spore leverancer.

Vognmand Brogaard lastbiler og anhængere

KVALITET

Vi går aldrig på kompromis med levering af varene på en ordentlig måde. Stort og småt – og altid med et smil.

Vi har flådestyrring i alle biler og derved:

  • Altid styr på tidsforbrug
  • Vi ved altid hvor godset befinder sig her og nu
  • Vi kan altid gå tilbage og se hvornår godset er leveret.

Så når du vælger Vognmand Brogaard til at løse dine transportopgaver, så får du leveret til tiden og der er styr på alt det administrative. Professionalisme fra start til slut.

Svend Erik Brogaard

Direktør

Svend Erik Brogaard
Nicolaj Brogaard

Kontakt

Svend Erik Brogaard & Nicolaj Brogaard
=

Ved at indsende mine data accepterer jeg at blive kontaktet