Vognmand Sv. E. Brogaard A/S

Farlig gods transport

Vi tilbyder transport af farligt gods. Farligt gods er et af vores kerneområder. Vi har alle tilladelser, godkendelser og materiel til at løse de fleste opgaver med transport af farligt gods.

Farlig gods transport

Vi har ADR godkendte biler og kompetente chauffører med mange års erfaring i farlig gods transport.

Distribution til tiden

Vore chaufførene håndtere leveringerne professionelt, til rette tid og levere både til de store supermarkeder og den lille købmand på landet.

Vognmand Brogaard lastbiler og anhængere
Vognmand Brogaard lastbiler og anhængere

Hvad er Farlig gods transport

Farlig gods transport refererer til transport af varer, der er farlige eller skadelige for mennesker eller miljøet. Farlige gods kan omfatte mange forskellige typer af varer, fra kemikalier og brandbare væsker til radioactive materialer og biologisk farligt affald.

Transport af farlige gods kræver ofte særlige forholdsregler og certifikationer for at sikre, at varerne transporteres sikkert og i overensstemmelse med gældende love og regler. Det kan også kræve at man har specielt udstyr og teknisk know-how for at kunne håndtere og transportere farlige gods på en sikker måde.

Chaufføren skal have en god kendskab til trafikregler og sikker kørsel, samt evnen til at planlægge og koordinere ruter og leverancer. Det kan også kræve at man kan håndtere forskellige former for papirarbejde og dokumentation, og kræve at man kan håndtere elektroniske systemer for at planlægge og spore leverancer.

Transport af farlige gods kan være risikabelt, og det er vigtigt at man har de rette procedurer og sikkerhedsforanstaltninger på plads for at sikre en sikker transport. Det kan også kræve at man kan arbejde i skiftende vejrforhold og under tidspres, og at man kan håndtere forskellige former for gods og varer.

KVALITET

Vi går aldrig på kompromis med levering af varene på en ordentlig måde. Stort og småt – og altid med et smil.

Vi har flådestyrring i alle biler og derved:

  • Altid styr på tidsforbrug
  • Vi ved altid hvor godset befinder sig her og nu
  • Vi kan altid gå tilbage og se hvornår godset er leveret.

Så når du vælger Vognmand Brogaard til at løse dine transportopgaver, så får du leveret til tiden og der er styr på alt det administrative. Professionalisme fra start til slut.

Svend Erik Brogaard

Direktør

Svend Erik Brogaard
Nicolaj Brogaard

Kontakt

Svend Erik Brogaard & Nicolaj Brogaard
=

Ved at indsende mine data accepterer jeg at blive kontaktet