Vognmand Sv. E. Brogaard A/S

OM VOGNMAND BROGAARD

Firmaet idag

Med mange års erfaring og en alsidig vognpark får du en stabil og professionel samarbejdspartner. Brogaard A/S har været “PÅ VEJ FOR DIG” siden år 1924.

Hos vognmand Svend Erik Brogaard A/S

får du altid den bedste service. Vi har en stor og alsidig vognpark, der kan løse stort set alle opgaver indenfor transport, bl.a. distribution, express kørsel både indenrigs og udenrigs, køletransport, frysetransport, samt entreprenørkørsel. Den præcise og hurtige levering er en æressag for os, og vi lægger meget vægt på at der altid leveres en udstrakt service for vores kunder, så du kan få dine varer eller produkter fra A til B hurtig, sikker og til tiden.

Historien bag

Jens Jeppesen, kaldet Brogaard, grundlagde i 1924 firmaet Vognmand Brogaard med hestevognskørsel. Sønnen Johannes Brogaard startede i firmaet i 1959, efter at have hentet en ny Bedford J5 fra København. I 1963 kom der 2 biler til og kørsel med græs. Årene gik og senere kom der kørsel for RAV, Ringkøbing Amts Vejvæsen, samt lokal kørsel frem til 1992. Svend Erik Brogaard, den nuværende ejer, søn af Johannes Brogaard overtog i 1992 firmaet og sin fars 3 biler, som i dag er udvidet med over 20 biler samt små og store varebiler.

Vognmand Brogaard lastbiler og anhængere
Vognmand Brogaard lastbiler og anhængere
Vognmand Brogaard Historie
Vognmand Brogaard Historie
Vognmand Brogaard Historie

KVALITET

Vi går aldrig på kompromis med levering af varene på en ordentlig måde. Stort og småt – og altid med et smil.

Vi har flådestyrring i alle biler og derved:

  • Altid styr på tidsforbrug
  • Vi ved altid hvor godset befinder sig her og nu
  • Vi kan altid gå tilbage og se hvornår godset er leveret.

Så når du vælger Vognmand Brogaard til at løse dine transportopgaver, så får du leveret til tiden og der er styr på alt det administrative. Professionalisme fra start til slut.

Svend Erik Brogaard

Direktør

Svend Erik Brogaard
Nicolaj Brogaard

Kontakt

Svend Erik Brogaard & Nicolaj Brogaard
=

Ved at indsende mine data accepterer jeg at blive kontaktet