Vognmand Sv. E. Brogaard A/S

Køletransport og Frysetransport

Vi er eksperter i at få transport kabaler til at gå op og derfor kan vi altid komme med løsningsforslag til dine transportproblemer.

Fleksibel og kompetent transportfirma

Køletransport og frysetransport har været en specialitet for Vognmand Brogaard i mange år. Vi har erfaring indenfor alle områder af køle/frys transport, distribution og express levering. Vi er altid fleksible og fokuseret på at løse alle opgaver efter kundens ønske. Vi har egne trailere der både kan køre med køl og frost på samme tid. Skal det gå stærkt har vi også en express varebil med køl eller frost. Vi har fokus på kunden, når det gælder køletransport og frysetransport, og leverer altid et seriøst og stabilt stykke arbejde. Vi klarer også alm. godstransport. kontakt os på telefon Tlf. 9742 3521 hvis du har spørgsmål til køletransport og frysetransport.
Køletransport og frysetransport

Distribution til tiden

Vore chaufførene håndtere leveringerne professionelt, til rette tid og levere både til de store supermarkeder og den lille købmand på landet.

Distribution til tiden
Vognmand Brogaard varevogne

Distribution af fødevarer

Ved fødevarer, har vi naturligvis mulighed for at levere med både køletransport og/eller frysetransport.

Hvad er Køletransport og Frysetransport

Køletransport og frysetransport er former for distributionskørsel, hvor varerne skal holdes på en specifik temperatur under transporten for at sikre deres kvalitet og holdbarhed. Køletransport er transport af varer, der skal holdes på en temperatur mellem 0-10 grader Celsius, mens frysetransport er transport af varer, der skal holdes på en temperatur under 0 grader Celsius.

Køletransport og frysetransport kan involvere mange forskellige typer af varer, fra fødevarer til medicin og biologisk materiale. Det kræver ofte specialudstyr som køle- eller frysecontainere eller køle- eller frysevogne for at sikre, at temperaturen holdes konstant under transporten. Det kan også kræve at man har en god kendskab til forskellige kølemidler og kølesystemer, og evnen til at vedligeholde og reparere dem.

Chaufføren skal også have erfaring med at håndtere køle- eller fryseudstyr, og evnen til at sikre at temperaturen holdes konstant under transporten. Det kan også kræve at man kan håndtere forskellige former for papirarbejde og dokumentation, og kræve at man kan håndtere elektroniske systemer for at planlægge og spore leverancer.

Køletransport og frysetransport kræver også at man kan arbejde i skiftende vejrforhold og under tidspres, og det kan kræve at man kan håndtere forskellige former for gods og varer.

Vognmand Brogaard varevogne

KVALITET

Vi går aldrig på kompromis med levering af varene på en ordentlig måde. Stort og småt – og altid med et smil.

Vi har flådestyrring i alle biler og derved:

  • Altid styr på tidsforbrug
  • Vi ved altid hvor godset befinder sig her og nu
  • Vi kan altid gå tilbage og se hvornår godset er leveret.

Så når du vælger Vognmand Brogaard til at løse dine transportopgaver, så får du leveret til tiden og der er styr på alt det administrative. Professionalisme fra start til slut. Kontakt os

Svend Erik Brogaard

Direktør

Svend Erik Brogaard
Nicolaj Brogaard

Kontakt

Svend Erik Brogaard & Nicolaj Brogaard
=

Ved at indsende mine data accepterer jeg at blive kontaktet