Vognmand Sv. E. Brogaard A/S

Grusudlægning

Skal du have udlagt vejgrus. Når man laver etablering af grusvej med vejgrus, bør der tages nøje hensyn til den enkelte opgaves karakter og derfor er det altid at anbefale, at man får professionelle til at tage sig af sagen.

Kontakt os

Transportfirma med grusudlægning som speciale

Vi har stor erfaring indenfor grusudlægning. Vi har det bedste maskineri og de dygtigste medarbejdere, så alle opgaver, store som små, løses hurtigt og effektivt.

Vognmand Brogaard

har eksisteret siden 1924 og var i starten “bare” et transportfirma. Men som årene er gået og virksomheden udviklede sig fra at have et par vogne til at have over 25 vogne, så har vi kunnet håndtere en lang række specielle opgaver, som eksempelvis grusudlægning. Vores grusudlægger er specielt udviklet til formålet og sammen med vore dygtige medarbejder gør det os i stand til at lægger grus langs veje.

Udover grusudlægning udfører vi en lang række opgaver inden for transport, distribution, køletransport, express levering og meget mere.

Kantgrus og rabatgrus lagt til tiden

Vi lægger kantgrus og rabatgrus langs vejene og på grund af vores mange årige erfaring kan vi hurtigt og effektivt løse alle opgaver indenfor grusudlægning. Ingen opgaver er for store og ingen er for små.

Det er utroligt vigtigt for os at løser alle opgaver til tiden og som transportfirma er vi om nogen bevidste omkring vigtigheden af at et projekt og en opgave er klar til tiden. Derfor kan du altid stole på, at vores projekter er færdig til tiden!

Distribution - Vognmand Brogaard lastbiler og anhængere

KVALITET

Vi går aldrig på kompromis med levering af varene på en ordentlig måde. Stort og småt – og altid med et smil.

Vi har flådestyrring i alle biler og derved:

  • Altid styr på tidsforbrug
  • Vi ved altid hvor godset befinder sig her og nu
  • Vi kan altid gå tilbage og se hvornår godset er leveret.

Så når du vælger Vognmand Brogaard til at løse dine transportopgaver, så får du leveret til tiden og der er styr på alt det administrative. Professionalisme fra start til slut.

Svend Erik Brogaard

Direktør

Svend Erik Brogaard
Nicolaj Brogaard

Kontakt

Svend Erik Brogaard & Nicolaj Brogaard
Tlf. 9742 3521
=

Ved at indsende mine data accepterer jeg at blive kontaktet